1

De Breitling Avenger-familie breidt uit

Breitling blijft in zijn jubileumjaar nieuwe meesterwerken onthullen ter ere van 140 jaar aan innovatie in horlogemaken. Begin september voegde de Zwitserse horlogemaker drie nieuwe modellen toe aan de Avenger-familie: de Super Avenger B01 Chronograph 46, de Avenger B01 Chronograph 42 en de Avenger Automatic GMT 44 Night Mission. Elk model vertegenwoordigt Breitling’s toewijding aan precisie, duurzaamheid en een grensverleggend design.

Supersonische kracht, functionaliteit op volle toeren: maak kennis met de Avenger.

De Avenger – gemaakt om licht en robuust te zijn

De Breitling Avenger werd oorspronkelijk ontworpen voor straaljagerpiloten om de meest veeleisende omstandigheden in de cockpit te trotseren, maar is net zo geschikt voor avonturiers die op zoek zijn naar topprestaties. Zijn gedurfde horlogeontwerp, extreme schokbestendigheid en maximale functionaliteit stellen de drager in staat om elke uitdaging aan te gaan, zowel in de lucht, op aardse wegen als onder water. Met een waterdichtheid tot 300 meter, een easy-grip functionaliteit en een corrosiebestendige constructie staat de Avenger garant voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zowel in de cockpit als daarbuiten.

De Avenger is gemaakt om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden in de cockpit van een gevechtsvliegtuig. Het horloge combineert alle prestaties met verfijnde moderne luchtvaartstijl.

Georges Kern, Ceo Breitling
SUPERAVENGER_B01_CHRONOGRAPH46_EB0148101C1E1_STILLLIFE_RVB.jpg

Betrouwbaar in én naast de cockpit

Elk detail van de Avenger is een ode aan het luchtvaartdesign, van de titanium basismodellen tot een mix van keramiek en titanium op de Night Mission versie. Geïnspireerd door de kleuren van militaire uniformen, heeft elke wijzerplaat een stoere en tegelijkertijd verfijnde uitstraling.

De roestvrijstalen modellen worden geleverd met een keuze tussen een militaire leren horlogeband met vouwsluiting of een roestvrijstalen horlogeband met drie rijen en een micro-verstelbare vouwsluiting. De keramische modellen pronken met een militaire leren horlogeband met een titanium vouwsluiting.

1x1-Avenger_Social_42mm_Black_.jpg
1x1-Avenger_Social_42mm_Group-Copy.jpg

Kom de Avenger ontdekken, passen en ervaren bij Juweliers Casteur in Waregem. We maken heel graag tijd en ruimte voor je vrij.