1

Breitling Superocean Automatic 46 Super Diver

Het Zwitserse horlogemerk Breitling introduceert de robuuste Superocean Automatic 46 Super Diver: Breitling’s nieuwste innovatie voor avonturiers die zowel onder water als op het vasteland willen schitteren. Geïnspireerd door het originele Slow Motion model uit de jaren 1960, brengt deze Superocean de nostalgie van zijn erfgoed perfect in balans met een vernieuwde esthetiek.

Prestaties en stijl voor al je wateractiviteiten

SuperOcean Slow Motion

In de levendige jaren 1960 waarin de duiksport zich als een nieuwe trend manifesteerde, begreep Breitling het cruciale belang van nauwkeurige tijdmeting onder water. Breitling stelde alles in het werk om duikers een zo functioneel mogelijk duikhorloge te bieden door alle overbodige functies te elimineren. Het resultaat? De Superocean Slow Motion – een meesterwerk dat dat functionaliteit combineerde met een iconische stijl.

Gekenmerkt door zijn strakke lijnen, lichtgevende indexen en vierkante wijzers, straalde de Superocean Slow Motion niet alleen tijdloze klasse uit, maar bood het ook ongeëvenaarde hulp aan duikers overal ter wereld.

De evolutie naar de nieuwe Superocean Automatic 46 Super Diver

De Breitling Superocean Automatic 46 Super Diver borduurt voort op de iconische designelementen van de Slow Motion en introduceert tegelijkertijd moderne innovaties, zoals een krasbestendige lunette met matte, keramische inzetstukken en wijzerplaten met een camouflagepatroon. Brede wijzers en indexen in lichtgevend Super-LumiNova® zorgen voor een uitzonderlijke afleesbaarheid onder water. Dit krachtige horloge is ontworpen om bestand te zijn tegen de diepten van de oceaan en is waterdicht tot maar liefst 1.000 meter. Bovendien is het horloge ook schok-, zand- en zoutwaterbestendig.

Het subtiele, maar ingenieuze ontwerp bevat een zachtijzeren binnenkast die bescherming biedt tegen de effecten van magnetische velden, een essentiële veiligheidsmaatregel in de maritieme verkenningen.

Daarnaast is de bidirectionele draaibaare lunette uitgerust met een gepatenteerde veiligheidssluiting aan de linkerkant van de kast, wat zorgt voor precisie en veiligheid tijdens onderwateravonturen

SuperOcean_Auto_46_SuperDiver_E10379351B1S1_Grey_Rubber_Ambiance_1x12.png
SuperOcean_Auto_46_SuperDiver_E10379D31L1S1_E10379351B1S1_StillLife_1x1_v2.jpg

Veelzijdigheid en comfort

Of je nu duikt, surft of simpelweg wil genieten van een zonnige middag op het strand: de nieuwe Superocean waarborgt het ultieme comfort en veelzijdigheid. Het is een statement van stijl en prestatie voor iedereen die het avontuur omarmt. Met de keuze tussen een rubberen of titanium horlogeband past dit horloge moeiteloos bij elke gelegenheid. Beide horlogebanden zijn voorzien van een vouwsluiting waarmee microaanpassingen tot 15 mm mogelijk zijn, zodat het horloge gemakkelijk over rashies en wetsuits kan worden gedragen. 

SuperOcean_Auto_46_SuperDiver_E10379D31L1E1_Green_Titanium_StillLife_RVB.jpg

Manufacture 10 kaliber

Gedreven door het Manufacture 10 kaliber, bewijst dit uurwerk zich als je trouwste bondgenoot op zee en in het dagelijkse leven - een embleem van precisie en duurzaamheid.