1

NIEUW: EBEL

In het hart van de Zwitserse Jura-regio, waar het ritme van de natuur samenvloeit met de precisie van de horlogerie, zag in 1911 EBEL het levenslicht. Ontworpen door het visionaire duo Eugène Blum en Alice Levy, was EBEL bestemd om de wereld van luxe horlogerie te herdefiniëren, gedragen door passie en vooruitstrevende inzichten. Dit legendarische paar vormde de kern van de naam EBEL, samengebracht door de initialen van hun namen en doordrenkt met een tijdloze filosofie: de harmonie tussen schoonheid en functionaliteit.

Een symfonie van technisch vakmanschap en een kenmerkende stijl

Vanaf het prille begin is EBEL trouw gebleven aan zijn kernwaarden: het creëren van Zwitserse horloges die technische expertise en een typerende stijl verenigen. Vooral herkenbaar aan zijn iconische golfpatroon in hun horlogebanden, heeft EBEL ware meesterwerken van esthetiek weten te vervaardigen die veel verder gaan dan alleen functionele tijdmetingen. 

Hét merk waar schoonheid samenvloeit met functie

ebel-1911-lady-1216575-1618191.jpg
1216446A_SportClassic_3.jpg
Sport_Classic_Lady_Mint_Blue_1216559_Beautyshot_Cropped_RGB.jpg

Beauty marries function filosofie

Gedreven door het motto dat ware schoonheid en functionaliteit onafscheidelijk zijn, heeft EBEL zichzelf gepositioneerd als meester van de horlogerie-architectuur. Elk horloge is een toonbeeld van verfijning, waarbij elk detail getuigt van een hoogwaardige afwerking en de vakkundigheid van het merk. De horloges van EBEL zijn bijzonder verfijnd en elegant, aangevuld met een vleugje sportiviteit. Hun fluweelzachte vormen en het gebruik van geel goud geven elk ontwerp net dat tikkeltje extra. Met een EBEL om je pols heb je een sieraad voor het leven. 

APRILPOST3-3EBEL_1911_Deep_Turquoise_1216663_IG_Carousel_1080x1350px_HR-9.jpg
APRILPOST1-4EBEL_1911_Deep_Turquoise_1216663_IG_Carousel_1080x1350px_HR-4.jpg

EBEL horloge inruilactie

Ben je al in het bezit van een EBEL horloge en wil je graag investeren in een nieuw EBEL horloge waarmee je jouw reis verderzet? Dan biedt EBEL de kans om je horloge in te ruilen voor een mooie korting op een nieuw exemplaar. Ongeacht de staat of leeftijd van je huidige EBEL, kan je deze inruilen. Bij aankoop van een nieuw EBEL horloge met een prijs van € 3.000 of lager, ontvang je € 500 korting. Bij een besteding tussen € 3.000 en 4.500, ontvang je € 1.000 korting en bij een besteding tussen € 4.500 en € 6.000 is dat een inruilbedrag van € 1.500. Heb je je oog laten vallen op een horloge van meer dan € 6.000? Dan kan je inruilwaarde zelfs oplopen tot € 2.000.

De voorwaarden zijn eenvoudig: je ingeruilde horloge moet een originele EBEL zijn én compleet (dus incl. horlogeband, kast, lunette en dergelijke). De korting wordt onmiddellijk bij de aankoop van je nieuwe EBEL verrekend. 

Welkom in de wereld van EBEL, waar elk horloge een verhaal vertelt van erfgoed, precisie en ongeëvenaarde schoonheid. Kom langs bij Juweliers Casteur in Waregem, en kom de EBEL horloges ontdekken, passen en ervaren. We maken heel graag tijd en ruimte voor je vrij.