1

TAG Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport

De Zwitsere horlogemaker TAG Heuer heeft opnieuw de grenzen van horlogedesign verlegd met de vernieuwde Carrera Chronograph Extreme Sport collectie: een indrukwekkende reeks horloges waarin het legendarische race-erfgoed van het merk gecombineerd wordt met geavanceerde materialen en innovatief design. De nieuwe Carrera Chronograph Extreme Sport herdefinieert de drang naar avontuur en precisie en is de ultieme metgezel voor de moderne motorsportliefhebber.
TH-revamp-carrera-extreme-sport-usp1.jpgTH-revamp-carrera-extreme-sport-usp2-1.pngTH-revamp-carrera-extreme-sport-usp2-1.png

Een eerbetoon aan het legendarische TAG Heuer race-erfgoed

Sinds zijn lancering heeft de Carrera Chronograph Extreme Sport de aandacht getrokken van horlogeliefhebbers en TAG Heuer fans door zijn gedurfde ontwerpen en prestaties. De nieuwste toevoegingen in deze collectie zijn dan ook een prachtig eerbetoon aan TAG Heuer’s toewijding aan innovatie en technisch meesterschap, elk met een unieke uitstraling die de adrenaline van de racebaan ademt.  

 

Innovatie ontmoet elegante esthetiek

De nieuwe collectie biedt verschillende chronograafmodellen, elk met een unieke mix van kleur en materiaal. Een van de meest opvallende kenmerken is de skeleton wijzerplaat die een fascinerende inkijk biedt in het mechanische hart van het horloge. De krachtige zwarte lijnen op de wijzerplaat zorgen voor een betere leesbaarheid en tegelijkertijd voor een visueel spektakel. Het verborgen TAG Heuer-schild in het midden is dan weer een subtiele knipoog naar het iconische TAG Heuer logo. Dankzij het gebruik van Super-Luminova® is de leesbaarheid van deze Carrera onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd, een essentiële factor voor zowel de autosport als de hedendaagse horlogedrager.

De nieuwe Chronograph Extreme Sport modellen worden gepresenteerd op een nieuwe geïntegreerde rubberen horlogeband, wat de algehele esthetiek en draagcomfort naar een hoger niveau tilt. Klaar om door de snelheid van het leven te navigeren. 

Voor liefhebbers van high-performance horloges en motorsport is dit horloge een must-have die de grenzen van design en functionaliteit verlegt.

CBU2081.FT6274_HERO_FULLFRAME_RGB_16-9.jpg
TH-revamp-carrera-extreme-sport-usp3.jpg
webimage-DADB0FC4-3FFE-4BFB-A6D4381C91885701.png

Automatisch TH20-00 kaliber

Het hart van de TAG Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport wordt aangedreven door het automatische TH20-00 uurwerk, een toonbeeld van horlogetechniek met een indrukwekkende gangreserve van 80 uur. TAG Heuer onderstreept opnieuw zijn toewijding aan uitmuntendheid door deze meesterwerken te leveren met een garantie van 5 jaar

CBU5050.FT6273_SIDE_FULLFRAME_RGB_1-1.jpg
webimage-63DC586F-BE43-42DD-B6FEFD6BCE5E23DD.png