1

TAG Heuer Carrera Chronograph Limited Edition

De Zwitserse horlogemaker TAG Heuer onthult met trots de Carrera Chronograph Limited Edition, een gelimiteerd horloge dat schittert in groenblauwe tinten (een nieuwe signatuurkleur voor TAG Heuer) en levendige gele accenten. Deze Carrera is enkel verkrijgbaar in Europa en beperkt tot 600 stuks, elk gegraveerd met 'LIMITED EDITION XXX/600' (waarvan één exemplaar in onze winkel met nummer '090/600'). Klaar om de harten van horlogeliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld te veroveren.

De TAG Heuer Carrera: een legende sinds 1963

Sinds de introductie in 1963, heeft de TAG Heuer Carrera de essentie van de chronograaf opnieuw gedefinieerd. Vernoemd naar de legendarische Carrera Panamericana Road Race, belichaamt de Carrera een bijzondere geschiedenis en een verhaal van innovatie en passie voor snelheid. De TAG Heuer Carrera, die in 2023 nog zijn 60ste verjaardag vierde, vestigde zich al snel als hét toonbeeld van klassieke elegantie met zijn unieke ultra-legitieme wijzerplaat en precisietechniek. De Carrera collectie blijft verrassen met nieuwe chronograafmodellen en is uitgegroeid tot een onmisbaar stijlicoon voor racefanaten en horlogeliefhebbers wereldwijd.

Een eerbetoon aan de autosport

De iconische Carrera collectie is een perfecte mix van elegantie, sportieve flair en een tijdloos design, ontworpen als eerbetoon aan het rijke autosporterfgoed van TAG Heuer. Elk detail van de Carrera benadrukt de pure, ingetogen en leesbare esthetiek van de Heuer chronografen om een maximale leesbaarheid te bieden, zowel op en naast het circuit.

TAGHeuer_Carrera_EU_7_1.1.png
TAGHeuer_Carrera_EU_5_1.1.png

Stijl en comfort

Het horloge heeft een 42 mm stalen kast, een groenblauwe sunray geborstelde wijzerplaat en wordt gekenmerkt door zuivere lijnen en perfecte proporties, die een directe herkenbaarheid geven. De bruine azuré subwijzerplaten op 3 en 9 uur bevatten respectievelijk de minuten- en uurchronograaf, terwijl de secondewijzer te vinden is op 6 uur.

De toevoeging van fascinerende, geelgelakte wijzers op de subwijzerplaten versterken het contrast nog meer en zorgt niet alleen voor een esthetische aantrekkingskracht, maar ook voor een betere leesbaarheid, een prioriteit voor Jack Heuer bij het ontwerpen van het horloge. Draagcomfort en stijl gaan hand in hand met de geperforeerde bruine horlogeband van zacht kalfsleder, voorzien van een vouwsluiting met twee veiligheidsdrukknoppen.

 

TAGHeuerCarreraChronographGreenLimitedEdition.jpg

In-house uurwerk Heuer 02

Het hart van deze TAG Heuer Carrera Chronograph Limited Edition wordt aangedreven door het in-house chronograaf uurwerk Heuer 02 (Ref. TH20-00). Dit kaliber staat bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties, met een indrukwekkend gangreserve van 80 uur. Het horloge wordt geleverd met 5 jaar verlengde garantie. Een uniek collector’s item als je het ons vraagt!