1

Pomellato Nudo - Toi & Moi

Met zijn gedurfde, minimalistische silhouet is Nudo het meest herkenbare ontwerp van Pomellato geworden. In de afgelopen twee decennia heeft Nudo zich dan ook ontwikkeld tot een collectie met een breed assortiment aan kleurrijke edelstenen die een karaktervolle geest weerspiegelen. Een iconische collectie die een epiloog vormt op twintig jaar vakmanschap, innovatie en kleurrijke expressie.

Milanese ingetogenheid met een verhaal

De kracht van de Nudo ligt in de eenvoud van de centrale edelsteen die een unieke slijpvorm heeft van 57 onregelmatige, zachte facetten die lijken te zweven zonder enige zetting. Met de Nudo Toi et Moi collectie brengt Pomellato een nieuwe uitdrukking van Milanese ingetogenheid waarbij ze de edelsteen bevrijden van de ring en zijn naakte pracht tonen. Een prachtig eerbetoon aan liefde en verbondenheid…. 

NUDOringswithdiamondsskybluetopazandprasiolitebyPomellato2.jpg
NudoonModelkopie.jpg

Een nieuw hoofdstuk van kleur en schittering

De Toi et Moi ringen onderscheiden zich door de combinatie van de iconische Nudo edelstenen in levendige, hemelsblauwe topaas of mosgroene prasioliet met het beroemde Nudo silhouet in goud, bedekt met een sprankelende diamanten pavé. Om een speelse asymmetrie te verkrijgen, zijn de topaas en prasioliet telkens in het grotere Classic formaat uitgevoerd, terwijl de diamanten pavé het kleinere Petit formaat heeft.

De ringen zijn gedurfd genoeg om alleen te dragen en tegelijkertijd zijn ze moeiteloos te combineren tot een kleurrijk mozaïek. Mix & match naargelang je smaak, stijl en persoonlijkheid. 

PAC4020_O6WHR_DB0PA_110_Pomellato_nudo-ring-rose-gold-18kt-diamond-prasiolite.jpg
PAC4020_O6WHR_DB0YY_100_Pomellato_nudo-ring-rose-gold-18kt-diamond-blue-topaz.jpg

Italiaans vakmanschap en zeldzame edelstenen

Pomellato’s streven naar ‘New Precious’ komt ook in deze Toi et Moi juwelen naar voren, door op zoek te gaan naar minder bekende edelstenen van zeldzame schoonheid en kleuren. De Pomellato Gem Master heeft de mooiste exemplaren van hemelsblauwe topaas en prasioliet gevonden, waardoor deze kostbare mineralen schitteren in de meest betoverende kleuren.  

Elk stuk uit de Nudo Toi et Moi collectie belichaamt het hoogste niveau van Italiaans vakmanschap, zorgvuldig met de hand vervaardigd in Casa Pomellato. 

Nu beschikbaar bij Juweliers Casteur in Waregem. 

PAC4020_O6WHR_DB0PA_100_Pomellato_nudo-ring-rose-gold-18kt-diamond-prasiolite.jpg
PAC4021_O6WHR_DB000_100_Pomellato_nudo-ring-diamond-rose-gold-18kt.jpg